Λίγα λόγια για μας

ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΒΑΓΕΝΑ

Η τεχνική - κατασκευαστική εταιρεία ΒΑΓΕΝΑΣ δημιουργείται το 1996 από τον κο Γιώργο Βαγενά με τη σύμπραξη του υιού του κου Παναγιώτη ,ως μετεξέλιξη της από έτους 1960 ατομικής του δραστηριότητας στον χώρο των κατασκευών.

Στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργεί κατασκευές υψηλού επιπέδου με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την οργανωτικότητα των στελεχών της.

Η εμπειρία, η σοβαρότητα, η άρτια οργάνωση, η ασφάλεια, η αξιοπιστία, η ταχύτητα και η αισθητική απαιτούν τα μέλη της εταιρείας να έχουν ακεραιότητα, υψηλό ηθικό, υψηλή τεχνογνωσία, συνεχή εκπαίδευση και διαρκή ενημέρωση γεγονός που αποτελεί προτεραιότητα για τις επιλογές μας. Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την υλικοτεχνική υποδομή και τον άρτιο εξοπλισμό προσδίδουν στην εταιρεία την δυνατότητα να δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών δημοσίων έργων υποδομής, εμπορικών, βιομηχανικών και γενικώς πάσης φύσεως κτιρίων καθώς και αξιόλογων ιδιωτικών έργων πολυτελών κατοικιών.

 

Στην παρουσία της μέχρι σήμερα η εταιρεία απαριθμεί μία σειρά από σημαντικά έργα δημοσίου και ιδιωτικού τομέα με ιδιαίτερη επιμέλεια τόσο στην άψογη ποιότητα κατασκευής όσο και στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων γεγονότα πού σύντομα την καθιερώνουν και την καθιστούν ηγέτιδα στο χώρο της